Wachtkamer

Veel van de deelnemers van het naaiatelier zijn aan het wachten: op de start van procedures, op een status, op de toewijzing van een plek om te wonen, op taalcursussen, op (nieuws van) familie, op genezing, op werk of scholing, op VREDE! In de wachtkamer van hun leven zijn ze opeens afhankelijk van wat anderen ze geven.

 

samen wachten

Gastvrijheid zien wij als een opdracht. Investeren in mensen is wat er iedere week gebeurt in het naaiatelier. Door talenten te stimuleren en nieuwe vaardigheden aan te leren, willen we mensen bemoedigen en bagage meegeven voor de toekomst. Zinvolle tijdsbesteding, oprechte aandacht en iets maken waar je trots op kunt zijn, is voor ieder mens van levensbelang. Door samen te werken en samen te eten, ontstaan mooie contacten die wederzijds verrijkend zijn.

steun het naaiatelier

Zonder de inzet van vrijwilligers en hulp van buitenaf kan het naaiatelier niet bestaan. Wil je mee helpen? Dat kan!

 

Bemoediging

Aanmoediging, belangstelling en gebed helpen zowel de medewerkers als deelnemers van het naaiatelier om vol te houden.

 

Koop of bestel

Wie het winkeltje in Huis van Vrede aan de Van Kleffenslaan 1 in Utrecht kun je spulletjes uit het naaiatelier kopen. Tijdens de komende tour kun je dingen aanschaffen. In de toekomst hopen we een webwinkel te realiseren. Ook komen we graag met onze pop-up-winkel naar jullie kerk of evenement.  Neem daar voor contact op met Liesbeth (verkoop@hetnaaiatelier.com).

Daarnaast is het mogelijk om maatwerk te leveren. Denk bijvoorbeeld aan kleding op maat of accessoires voor in het huis. Ook kunnen we (relatie)geschenken of cadeaupakketjes maken. Elmarie (06-14903646) kan precies vertellen wat de mogelijkheden en prijzen zijn. Iedereen die in het naaiatelier iets maakt en verkoopt, krijgt hiervoor een eerlijke vergoeding.

 

Reclame

Vertel over het naaiatelier. Via deze blog kun je op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van het naaiatelier.  Wil je meer informatie over het naaiatelier voor publicatie? Neem dan contact op met Frouckje (info@hetnaaiatelier.com / 06-30281863).

 

Giften

Heb je nog een goed werkende naaimachine staan, die je nooit meer gebruikt? Ligt er ergens nog een doos met stoffen, fournituren, (borduur)garen of wol? Wie weet kunnen we er wel wat mee! Neem hiervoor contact op met Elmarie (elmarie@hetnaaiatelier.com / 06-14903646).

 

Als naaiatelier hebben we de nodige kosten voor huur, materialen, reparatie van machines en pr. Daarvoor zijn we afhankelijk van giften. Wil je een financiƫle donatie doen? Dat kan via Stichting UMA (ANBI).

 

Rekeningnummer :

NL  56 INGB  0006 1942 08

t.n.v. Stichting UMA o.v.v. "naaiatelier".

 

Bedankt!

samenwerkingspartners

Het Naaiatelier is gevestigd in Huis van Vrede in Utrecht Kanaleneiland. Vanuit de Stichting UMA is Elmarie Bouma de drijvende kracht achter het atelier. Zij wordt hierin bijgestaan door vrijwilligs Liesbeth Kramer (verkoop en productontwikkeling) en Frouckje van der Wal (PR en vormgeving). Elmarie, Frouckje en Liesbeth promoten onder de naam BusyBeezzz een creatieve en duurzame levensstijl. Samen zijn zij de creatieve denktank achter het naaiatelier.

info@hetnaaiatelier.com

06-14903646 (Elmarie)

 

Giften: NL56 INGB 0006 1942 08

t.n.v. Stichting UMA (ANBI) o.v.v. Het Naaiatelier

Webdesign & Fotografie: Frouckje van der Wal